Oppustethed

Rigtig mange danskere oplever i løbet af året at være oppustet. Denne tilstand hænger ofte sammen med, hvad vi spiser. Men for andre optræder det som en del af en underliggende mavelidelse som eksempelvis irriteret tyktarm.

Uanset om dine symptomer er udtryk for en midlertidig eller mere kronisk tilstand, er det vigtigt at finde den rette lindring. At være oppustet medfører en række gener, som er til stor last for ens dagligdag.

Find alt hvad du bør vide om oppustethed

På denne side har vi samlet alle vores artikler om emnet.

Heri vil du kunne læse om alt fra symptomer og behandling af oppustet mave. Alle vores skribenter har researchet emnet helt til bunds, så vi kan give jer de bedste forudsætninger for at blive jeres maveproblemer kvit.

Alle vores kroppe reagerer forskelligt, og når det kommer til maveproblemer er der altid flere løsninger, der kan afhjælpe dine gener.

Det er dog afhængigt af den enkelte person, hvad der fungerer bedst. Oppustethed kan derfor afhjælpes med både kosttilskud, kostomlægninger og ikke mindst medicin.

Vi giver dig her de bedste forisætninger for at finde den rette løsning på dine gener.

Ildelugtende prutter

Alle mennesker har luft i maven. Det er en helt naturlig del af vores fordøjelsesproces og en nødvendighed for at kroppen kan fungere. Samtidig er vores prutter en af den ting, som fortæller os om vores krop har det godt eller skidt. Særligt ildelugtende prutter og pludseligt skift i dine prutters lugt er noget du skal være opmærksom på. Vi forklarer her hvorfor! Derfor får du luft i maven Luft i…

Læs mere >

Oppustet mave

oppusethed
Oppustethed, også kendt som udspillet mave, er en udbredt tilstand som rammer et stort antal danskere hvert år. Oppustethed kan have en lang række helbredsmæssige og ikke mindst sociale gener, da mange oplever lavt selvværd ved længerevarende forløb med oppustethed. Det kan dog heldigvis kureres med både medicin, kosttilskud og v.h.a. kostomlægninger. Dog kan oppustethed også optræde som et selvst…

Læs mere >