Macoform virker det

Macoform virker det?

Macoform virker det?

Luft i maven er en af de mest almindelige mavelidelser herhjemme, hvilket påvirker alle danskere i større eller mindre grad. Nogle vælger derfor at tage enten kosttilskud, naturlægemidler eller medicin for at blive fri for deres gener. Et af de mest populære naturlægemidler herhjemme er Macoform. Macoform er et naturlægemiddel som hjælper kroppen til at fordøje fedt og modvirke maveproblemer.

I denne artikel forklarer vi, hvordan Macoform virker og hvad man kan gøre for at blive fri for luft i maven.

Hvordan virker Macoform?

Macoform er per definition et naturlægemiddel. Det vil sige, at det er et produkt som består af ingredienser, som findes i naturen. Hovedelementerne i macoform er mælkebøtter og artiskok.

Begge disse stoffer har en stor betydning for hvordan vores mave og ikke mindst vores indre organer fungerer. Mælkebøtter har for eksempel en stor effekt på reguleringen af vores mavesyrebalance, da det påvirker vores ph værdi i maven. Mælkebøtter hjælper til at skabe en naturlig balance, og kan derfor også medvirke til at lindre sure opstød. Derudover så har mælkebøtter en præbiotisk effekt på kroppen.

Præbiotika er en betegnelse for en række særlige kulhydrater, der bidrager til at fremme forekomsten af gavnlige bakterier i vores tarmsystem.

Disse bakterier bliver herefter til det vi kalder for vores tarmflora, som regulerer vores immunforsvar. Da op i mod 80% af vores immunforsvar sidder i maven, bidrager præbiotika og probiotika også til at regulere vores tarmbevægelser, hvilket har indflydelse på, hvor meget luft vi får i maven.

Den anden hovedingrediens, som gør, at mocoform har en rigtig positiv indvirkning på oppustet mave, er stoffer, som stammer fra artiskokker. Artiskokker indeholder en stoffet cynarin, som hjælper vores krop med at nedbryde fedt.

Artiskokker har overordnet mange gode sundheds effekter, som du kan se i videoen nedenfor.

I dag spiser de fleste mennesker for fed mad, hvilket vores krop fra naturens side, ikke er gode til at nedbryde, hvilket derfor skaber øget luft i maven. Artiskokker hjælper også dine nyrer med at udskille vand, så ens mave ikke har lige så stor risiko for at blive oppustet. Sidst men ikke mindst, så øger artiskokker også din fordøjelse, så din krop lettere kan omsætte energien fra den mad du spiser, så det ikke i ligeså høj grad lagres som fedt på kroppen.

Macofrom er et af de mest populære naturlægemidler herhjemme

Macoform er i dag et af de mest populære løsninger, når det kommer til maveproblemer. Produktet har været tilstede på det danske marked igennem mange år, hvilket er et vidnesbyrd om både dets effekter og resultater. Vi har selv været i kontakt med flere brugere af Macoform som har haft rigtigt gode erfaringer med at bruge netop denne løsning.

Hvorfor virker Macoform ikke for mig?

Selvom der er masser af forskning, der viser, at Macoform kan have rigtigt positive effekter i forhold til luft i maven og særligt oppustet mave, så vil der altid være nogle som ikke oplever den effekt som de ønsker.

Her er det vigtigt at huske, at alle mennesker er forskellige, og derfor reagerer vores krop også forskelligt. Det helt særlige her, er at vores tarmflora er meget forskellig, hvilket i sidste ende er afgørende for, hvordan vores krop er i stand til at nedbryde luftpartikler i maven.

Udover at vores tarmflora kan være meget forskellig fra person til person, så kan en manglende virkning også skyldes problemer med dine indre organer herunder din lever. Men langt de fleste personer, bør dog opleve en lindring ved at tage dette produkt, men man kan aldrig skære alle over en karm, når det kommer til medicin og kosttilskud.

Hvad kan man ellers gøre, hvis man ikke kan komme af med luft i maven

Hvis du er en af dem, som ikke har haft succes med at anvende Macoform til at komme af med luft i maven, er der nogle andre løsninger, som man bør overveje at gøre brug af. Som sagt er vores tarmflora afgørende for at vores krop kan nedbryde den mad, som vi spiser, herunder de luftpartikler, som bliver til luft i tarmene. Derfor kan man overveje at supplere sin kost med ekstra mælkesyrebakterier. På den måde kan man tilføre sin krop ekstra mælkesyrebakterier, som kan medvirke til at nedbryde de mange luftpartikler.

Derudover kan man også overveje at anvende aktivt kul. Aktivt kul er kendt for sine mange gode virkninger, da det virker til at afgifte kroppen samt til at nedbryde luft i maven og modvirke dårlig luft. Det er også af denne årsag, at aktivt kul i dag også anvendes i undertøj til at mindske og næsten fjerne dårlig lugt.

I kan se alle vores bedste bud på, hvad man kan gøre for at blive fri for luft i maven på denne side.

Søg altid læge hvis du har smerter i maven

Luft i maven er som vi har nævnt sjældent alvorligt, men det kan som sagt give store gener i dagligdagen. For mange kan store mængder luft i maven også medføre mavesmerter. Vi vil her hos mave-problemer.dk altid anbefale jer at gå til lægen, hvis i oplever smerter i maven. Smerter i maven kan nemlig have en lang række årsager herunder luft i maven, mavesår og meget mere. Derfor er det vigtigt, at man ikke lader som ingenting.

Du kan også læse vores gennemgang af et andet meget populært naturlegmiddel i form af Revadol på denne side.

Macoform virker det

Louise

mave-problemer.dk

4.86 14

Denne artikel er godkendt af Henriette Asmussen. (Specialesygeplejeske, Aarhus Universitetshospital)

Rating 4,86 / 14
4.86 14

Find mere information her

Welvita.dk

Visihow.com

 

Om skribenten

Louise er vores super-dygtige skribent inden for mavelidelser. Louise læser selv til medicin og har selv et indgående kendskab til en række af de mest udbredte mavelidelser herhjemme. Hendes mål er en dag at blive speciallæge inden for mave-tarmsygdomme.