Hjemmetests

Vi ved af erfaring, at rigtigt mange danskere går og døjer med en række sundhedsproblemer i længere tid, uden at søge læge.

Det er en stor skam. For korrekt diagnosticering er det vigtigste for, at man kan blive rask. Heldigvis findes der en lang række hjemmetests som kan hjælpe dig med at få svar på, om du lider af en given sygdom eller ej.

Og det gælder også mavelidelser.

Find de bedste hjemmetest til maveproblemer

På denne side finder du alle vores hjemmetest, der kan give dig svar på, om du lider af bestemte mavelidelser. Der findes en lang række test for forskellige mavelidelser.

Testene er både billige, hurtige og kan leveres på få dage.

Der det også en række mavesygdomme, som man ikke kan købe tests for, men til gengæld kan man med simple hjemmeremedier teste sig sig. Vi viser dig hvordan.

Det særlige ved maveproblemer er nemlig, at mange symptomer går igen ved flere sygdomme. Derfor kan det være svært at vide, hvad man helt præcist fejler. Se eksempelvis vores meget simple mavesyretest!

Vi har også testet blodtryksmålere, da forhøjet blodtryk er en af de mest udbredte folkesygdomme – og der er selvom, at der i 95% af tilfældene ikke er nogle symptomer på det!

Med vores hjemmetest kan du hurtigt få svar – og herefter finde ud af, om du har brug for at søge læge eller ej.

Vi vil dog altid anbefale jer at gå til læge, hvis I oplever smerter i maven. Men i andre tilfælde kan et symptom tolkes på flere måder.

Vi er her for at hjælpe jer til en bedre sundhed.

Blodtryksmåler

At måle sit blodtryk er en af mest simple og ikke mindst allermest effektive måder hvorpå, man kan holde øje med sit helbred. I dag døjer omkring 20-25% af danskernes med forhøjet blodtryk alen, hvilket øger risikoen for blodpropper. Men derudover så har flere undersøgelser vist, at omkring 50% af alle danskere i alderen 55-64 år lider af en eller anden type af blodtryksproblem. Og det værste er,…

Læs mere >

Blod i afføringen

Blod i afføringen - blodig afføring
Blod i afføringen er et symptom på en underliggende mavelidelse. Omkring 20% af den danske befolkning oplever hvert år blod i afføringen, men kun 4% vælger at søge læge. Blodig afføring kan skyldes mange årsager Det skyldes ofte en godartet mavelidelse som hæmorider, endetarmsrifter og endetarmspolyper, men det kan også være et tegn på ondartede mavelidelser som mavesår eller i sjældne tilfælde ty…

Læs mere >

Mavesyre test

Rigtig mange danskere har problemer med mavesyre i form af sure opstød og halsbrand. Den store udfordring er dog, at det er nemt at forveksle symptomerne på for meget og for lidt mavesyre. Der findes heller ikke en test på apotekerne som kan give dig et klart svar. Men det kan din krop. Så hvis du har problemer med mavesyre og sure opstød, bør du tage vores simple mavesyre test. Gå direkte til vor…

Læs mere >