Forstoppelse

Forstoppelse er en mavelidelse, der rammer et stort antal danskere hvert eneste år. Forstoppelse kan både være en midlertidig tilstand, samt et symptom på en underliggende mavelidelse som irriteret tarm.

Hos Mave-problemer.dk har vi her samlet alle vores artikler om emnet for at kunne give dig de bedste forisætninger for at finde den bedste lindring imod dine mavegener.

Du finder derfor både vores guide til at forebygge forstoppelse samt vores guide til den bedste medicin, hvis du allerede er påvirket.

Læs om alt fra symptomer til behandling af forstoppelse

Alle vores skribenter har ressearchet dette emne helt bunds. Forstoppelse er en drilsk mavelidelse med mange forskellige symptomer, som ofte indikerer underliggende maveproblemer.

Derudover findes der en lang række metoder til at kurere forstoppelse. Langt de fleste maveproblemer kan i de fleste tilfælde kureres ved at ændre sine kostvaner, ved at supplere sin kost med udvalgte kosttilskud eller ved at tage medicin.

Hvilken løsning der er den bedste dig, afhænger i sidste ende af dine symptomer og din krop. Vi har som sagt ressearchet emnet helt til bunds, så du finder uden tvivl også en løsning på dine problemer her.

Husråd imod forstoppelse

Mad imod forstoppelse
Forstoppelse er en af de mest udbredte mavelidelser herhjemme og op imod 20% af alle danskere rammes hvert år. Over et helt liv bliver alle dog ramt af såkaldt hård mave i større eller mindre grad. Heldigvis er det i langt de fleste tilfælde relativt nemt at forebygge. Dette gøres kort sagt ved blødgøre maven ved at sætte gang i tarmene. Vi giver jer derfor her de bedste råd til at forebygge forst…

Læs mere >

Ildelugtende prutter

Alle mennesker har luft i maven. Det er en helt naturlig del af vores fordøjelsesproces og en nødvendighed for at kroppen kan fungere. Samtidig er vores prutter en af den ting, som fortæller os om vores krop har det godt eller skidt. Særligt ildelugtende prutter og pludseligt skift i dine prutters lugt er noget du skal være opmærksom på. Vi forklarer her hvorfor! Derfor får du luft i maven Luft i…

Læs mere >

Afføringsmiddel

Afføringsmiddel er en række produkter der på hver sin måde hjælper dig af med din afføring. Afføringsmidler spiller derfor ofte en vigtig rolle i at afhjælpe en række alvorlige mavelidelser. Vi giver jer her den komplette guide til at vælge det rette afføringsmiddel til at lindre netop jeres gener. Hvornår bør man bruge afføringsmiddel? Når vi spiser et måltid, sender vores hjerne automatisk et si…

Læs mere >

Forstoppelse

Forstoppelse
Forstoppelse er en hyppig mavelidelse som rammer imellem 10-15% af den danske befolkning. Ved forstoppelse har man svært ved at komme af med sin afføring og tilstanden kan medføre både smerter, samt endetarmsrifter, hæmorider og i sjældne tilfælde udfald af endetarmen. Sygdommen kan både kureres ved at anvende medicin, bruge kosttilskud eller ved at man vælger helt at omlægge sin kost. I sjældne t…

Læs mere >